BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se


USHUAIALOPPET ARGENTINA 2017 (06-18 August)

The southernmost city in the world, Ushuaia, Argentina  August 2017. NEW! OBS! Begrenset med plasser. (21 navn d. 21.mars)

Vi reiser igjen til et av de nyeste Worldloppene i Argentinas sørligste del nær Antarktis!

Vi kombinerer dette renn med noen dager i Buenos Aires, Iguassufossene og Rio de Janeiro som ble en suksess i 2015.

Det var noen options i 2015 som nå ligger fast med i programmet da det ble veldig populært, som begge nasjonalparkene ved Iguassu-fossene (Argentina+Brasil) og besøk til grensebyen i Paraguay samt at vi bor to netter i Rio og har lagt in Favela-besøk for alle.

 

PREL. PROGRAM: 
Reisedatoer er 06-18.august og skirennet i Argentina går 12 august.


Buenos Aires
06.august; Fly fra Oslo om ettermiddagen (+ evt. andre flyplasser) til hovedstaden i Argentina, Buenos Aires med 3 netter der med et spennende program.

Flyet lander i Buenos Aires om morgenen den 7.august. Vårt hotell "NH Tango Hotel" er et 4-stjerners hotell som ligger veldig sentralt i byen.
Vi tar det litt med ro de første timene etter ankomst og transfer til hotellet. Ved 14-tiden har vi en sightseeing i byen med bl.annet det spennende området der Boca Juniors har sin hjemme-arena
, de viktigste plassene sentralt i byen og en besøk på graveplassen til Evita Peron på Recoleta Cemetary.
Den 8.april tilbyr vi et besøk på en ekte argentinsk Estancia for å få oppleve litt av det vi hørt om i Evert Taubes viser fra denne del av verden inkludert Gauchos(cowboys), hester, show og god mat med argentinske viner. Denne utflukt bestiller dere ekstra dersom du ønsker (1100 NOK).
Om kvelden den 8.august skal vi ha en spennende opplevelse i form av en Tango Dinner Show på gangavstand fra vårt hotell.
Den 9.april tilbyr vi en heldagstur til nabolandet Uruguay der vi besøker den kjente Unesco-byen Colonia som ble bygget av portugisene! Vi reiser med hurtigbåt og har en guidet tur der også lunsj er inkludert. Denne opsjon bestilles ekstra og koster 1600 NOK.


Etter 3 netter i hovedstaden flyr vi til Ushuaia den 10.august tidlig om morgenen.

Vi opplever verdens sørligste by noen dager der skirennet som også har Worldlopp-status går av stabelen.
Det blir selvsagt også tid for sightseeing og egne opplevelser, Vi reiser bland annet med "Train of the end of the world" og tar også en tur til ski-arenaen for å teste løypene.
Det er i år 50 eller 25 km klassisk Worldloppet.

Vi ordner en "felles bankett" om kvelden etter skirennet på en av byens restauranter. Neste dag (13.august) reiser vi videre med fly via Buenos Aires til Iguassufossene der tre land møtes.

Iguassufossene er det aller mektigste man kan oppleve av fossefall her i verden! Her møtes Argentina, Brasil og Paraguay og fossefallene ligger både i Brasil og Argentina.
Vi skal besøke nasjonalparkene på både den argentinske og brasilianske siden med flotte turstiger midt bland verdens mektigste fossefall! Det blir også besøk i grensebyen Ciudad del Este og dersom vi har tid kan vi på plass ordne besøk til Itaipu (verdens største kraftverk).
Vi bor 2 netter i Iguassu på den brasilianske siden
.


Den 15.august flyr vi til Rio de Janeiro der vi skal oppleve denne fantastiske byen med tau-bane til Sugar Loaf, bergbane til Corcovado/Kristusstatuen og selvklart Copacabana og Ipanema-strendene der vårt hotell ligger! Vi får også mulighet å se hvor noen av verdens største idrettspersonligheter konkurrerte under sommerens olympiske leker!
Det blir også en utflukt til en favela som var en av de store opplevelsene på forrige reisen.
Vi bor to netter rett ved Copacabana
og her er det også fine muligheter å ta en joggingtur så ta med joggeskor.
Hjemreise om kvelden den 17.august med hjemkomst den 18.august om kvelden.

Begrenset antall plasser på denne turen så vær rask for å sikre plass!


OBS! Sjekk at du har gyldig pass minst 6 månader etter hjemreisen og at du har en bra reiseforsikring!

 

PRIS: 36.900 med fly fra Oslo! OBS! Nå går flyprisene opp så det kan bli andre fly enn for hovedgruppen eller tillegg på fly.
Depositum 1 om 15.000,- NOK betales ved påmelding da vi bestiller flybilletter direkte for å sikre disse prisene. Depositum 2 om 12.000,- den 15.mars. Sluttbetaling 10.mai.


INKLUDERT

I priset inngår flyreiser fra OSL (vi ordner selvklart også fly fra andre flyplasser) og landtransporter, bra hoteller med del i dobbeltrom og frokost, guidede utflukter i Buenos Aires, Ushuaia (med togbilletter til "end of the world train"),  guidet tur med inngangsbilletter til nasjonalparkene ved Iguassufossene i Argentina og Brasil, guidet tur med taubane/tog til de største severdighetene i Rio.

Tango Dinner Show i Buenos Aires, 1 lunsj i Rio,
Reiseledelse fra PWT.


TILLEGG
Enkeltrom 5.950,-NOK, skipose, startkontingent, options (Fiesta Gaucha w. lunch 1100,-NOK og/eller Colonia(Uruguay) Day-tour with lunch and boat-transfers 1600,-NOK)


MELD DEG PÅ REISE HER!Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!