BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

TOBLACH - CORTINA 2018

PWT Travel inviterer til reise til det 41. rennet fra Cortina til Toblach. Vi hadde en fin tur til dette rennet i 2017 og mange av disse deltakerne har allerede meldt seg på turen i 2018.

 

Lørdag 03. februar arrangeres det 50 km klassisk fra Toblach til Cortina. Løpet er inkludert i Visma Ski Classics, så eliten stiller opp. Søndagen er det 30 km fristil fra Cortina - Toblach. Klassisk-distansen har målgang i gågata i fasjonable Cortina, bare 100 meter fra Hotel De la Poste. Søndag går man i mål på skistadion i Toblach, der Tour de Ski også har målgang.

 

Vi planlegger å fly fra Norden til Venezia/München torsdag 1. februar og retur mandag 5. februar.

Fredag 2.2 har du valget mellom trening i løypetraseen, eller du kan være med opp på et høydeplatå (1800 moh), her er det også flotte langrennsløyper.

Lørdag er starten litt på utsiden av Toblach ved militærflyplassen. Vi kjører våre egne busser til start. På kvelden er det felles middag på hotellet, med premiering til beste kvinne og mann i reisefølget.

Søndag er det fristilsrennet på 30 km som går av stabelen. Fristilsrennet har start ved polobanen rett utenfor Cortina, og går i mål på langrennsstadioen i Toblach. Vi har egne busser til start, og egne returer tilbake til hotellet.

Mandag har vi retur fra Cortina til Venezia/München og fly hjem til Norden.

 

Hotel de la Poste, Cortina: 9.450 NOK

Prisen inkluderer fly fra Oslo, overnatting i dbl.rom torsdag til mandag med frokost, 4 middager, busstransport og reiseledelse.

 

TILLEGG:

Startkontingent:

50km 700 NOK

30km 600 NOK

50km + 30km 1075 NOK

Enkeltromstillegg

Evt. tillegg for frakt av skipose på flyet.

Vi fakturerer depositum når vi har mottatt påmeldingskjema.


Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


MELD DEG PÅ REISE HER!


 

Velkommen med din påmelding til PWT Travel!