BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

Sapporo Skimarathon Japan 2018

 

Yokoso Japan,

velkommen til Japan,

soloppgangens land!

 

PWT Travel AS inviterer til vår tredje reise til Worldloppet Sapporo Skimarathon 01.-08.feb 2018!


Vi flyr til Tokyo og deretter Sapporo. Vi ser på ulike flytider og kombinasjoner. Det vil også være mulig med tilknytning fra Stockholm og andre steder.

PROGRAM FOR 2018:


01.02 Torsdag morgen Avreise fra Oslo, Stockholm (og andre flyplasser)

02.02 Fredag Ankomst Sapporo om ettermiddagen lokal tid. Buss til hotellet med litt sightseeing i byen på veien dit. Vår engelsktalende guide viser oss bland annet de berømte hoppbakkene og Sapporo Clocktower. Fri kveld

03.02 Lørdag
Etter frokost tar vi t-banen til Sapporo Dome og her tester vi skiløypene og henter ut startnummer.
Fri ettermiddag/preparering av ski.  Vi bor sentralt i Sapporo med mange restauranger og butikker nær hotellet. Kanskje en spasertur for å se Sapporos snø/is-skulpturer under Sapporo Snow Festival!?!

04.02 Søndag deltar vi i fristilrennet på 50 km, eller på den kortere utgaven som er 25 km. Det er også mulig å gå i klassisk stil. Det er fri ettermiddag. I kveld ordner vi en "PWT-bankett" med god mat/drikke.

05.02 Mandag
Etter frokost er det transfer til flyplass og fly til Tokyo, der vi bor sentralt i 3 netter på Hotel Grand Palace. Vi får hele ettermiddagen i Tokyo og kan gå en fin tur rundt kejserpalasset. Felles middag om kvelden.

06-07.02 Tirsdag og onsdag
har vi et variert program i Tokyo, som har 12 millioner innbyggere. Vi ordner en sightseeing-runde med guide og inkludert lunsj på tirsdagen og på onsdagen besøker vi blant annet fiskemarkedet eller tar en tur på egen hånd i denne spennende byen.

08.02 Torsdag
Etter frokost har vi transfer til flyplassen og deretter flyr vi hjem med ankomst norden samme dag.

 

PRIS: NOK 23.950,- (prisen på billetter har økt en hel del så litt dyrere tur fra 20/8)

Depositum på NOK 12.000,- betales ved påmeldingen.

 

Prisen inkluderer flyreise fra Oslo/Stockholm til Japan t/r, all busstransport på reisen, del i dbl.rom med frokostpensjon og reiseledelse fra PWT Travel. Vi har også lagt inn 1 middag i Sapporo, 1 middag i Tokyo, 1 lunsj i samband med sightseeingtur i Tokyo og litt buss-sightseeing ved ankomst Sapporo med engelsktalende guide.

TILLEGG

 

Enkeltrom (+600,-NOK/natt), startkontingent. Evt. tillegg for frakt av skipose på flyet. Utlegg for t-bane lørdag-søndag i Sapporo.
Evt. tilslutningsfly.

 

PÅMELDING TRYKK HER

 

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

 

 

Velkommen med din påmelding til PWT Travel!

 

  • ico