BOOKINGSSYSTEM:

Vi jobber med å lansere en ny hjemmeside med nytt bookingsystem, og ønsker i mellomtiden at påmeldinger skjer via mailen: info@pwt.no

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

NEW YORK MARATHON 2018


Rogaland Marathon Tour arrangerer tur til New York City Marathon for 27. gang i 2018. Du er hjertelig velkommen til å delta med oss på verdens største maratonløp med 55000 deltakere.

I 2016 ble det anslått å være nesten 2 millioner tilskuere langs løypa.

HOTELL
Rogaland Marathon Tour AS kan tilby flere forskjellige hoteller ved Times Square i hjertet av Manhattan.

Våre to hovedhotell i 2018 blir:  

HOTEL EDISON
, 228 West 47th Street (West of Broadway). New York, NY 10036. Hotell Edison ligger særdeles sentralt til på Manhattan, 80 meter fra Times Square. Det er maratonløpere fra mange nasjoner som bor her under maratonhelgen. Det er kort vei å gå fra målområdet til N. Y. C. Marathon i Central Park til Hotel Edison. Frokost er ikke inkludert på dette hotellet, men det er rikelig med frokostrestauranter rett utenfor.

HOTEL HAMPTON INN MANHATTAN TIMES SQUARE NORTH
Vi kan også i 2018 tilby rom på dette nyrenoverte Hilton-hotellet med full amerikansk frokost inkludert. Hotellet ligger på 8th Avenue, 51 street. Det er bare 8 kvartaler fra Central Park og ca. 4 kvartaler nord for Times Square.

FLY
Vi kan tilby flere ulike flyalternativ.

Alternativ 1:
Avreise fredag 2. november med hjemreise tirsdag 6. november fra New York med ankomst Norge på onsdag formiddag (4 netter i New York)

Alternativ 2:
Avreise torsdag 1. november med hjemreise tirsdag 6. november fra New York med ankomst Norge på onsdag formiddag. (5 netter i New York)

Alternativ 3:
Avreise torsdag 1. november med hjemreise onsdag 7. november fra New York med ankomst Norge på torsdag formiddag. (6 netter i New York)

Alternativ 4:
Andre ønsker / booke flybilletten selv

PROGRAM
Vi legger opp til et allsidig program under oppholdet i New York. Inkludert i turen er besøk på stevnesenteret for å hente ut startnummeret, morgenjogg i Central Park for å se på målområdet, informasjonsmøte om maratonløpet, deltakelse på åpningsseremonien i Central Park, besøk hos Den norske FN-delegasjonen og bankett søndag kveld i Den norske sjømannskirken. I tillegg til dette kan vi tilby en del aktiviteter som koster ekstra: Dinner cruise på Hudson River, der du ser Manhattan og Frihetsgudinnen fra sjøsiden. 5 km mosjonsløp på lørdag, city tour med egen buss på Manhattan med norsk guide, arrangørens pastaparty ved mål på lørdag, dagstur til Washington mm. I tillegg er det rikelig med kulturelle tilbud. Vi bor midt i teaterområdet med mange musicals. Mange tar også med seg en ishockeykamp under oppholdet.

TCS New York Marathon, søndag 4. november.


Starten på maratonløpet er på Staten Island i enden av Verrazano-brua. Transport til start er inkludert i turen. I 2016 var det 4 startpuljer; 09.40, 10.15, 10.40 og 11.00. Vi kommer tidlig til start, så ta med godt med varmt tøy. Ta gjerne med tøy du vil gi bort, eller kaste, slik at du kan ha på deg varmt tøy helt fram til startøyeblikket. Det er innsamling av tøy til husløse, så alt blir tatt vare på. Du kan sende tøy til mål, eller velge å få poncho etter målpassering. Etter målgang kan du ta metro rett fra mål (72th street) tilbake til 51st street, like ved hotellene våre. Du oppgir forventet tid/seedingsresultat ved påmelding, slik at du kommer i riktig startpulje. TCS New York marathon har et fantastisk publikum i alle fem bydeler. Vi starter på Staten Island, løper videre gjennom Brooklyn, Queens, Manhattan og Bronx og deretter tilbake til Manhattan med en flott målgang i høstfarger i Central Park.

Alle er vinnere som fullfører i dag!


PASS OG ESTA-VISUM
Husk at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter at du har kommet inn i USA. Passet må være elektronisk lesbart. Du må seinest 72 timer før avgang søke om elektronisk visum på internett. Dette er gyldig i to år.

REISEFORSIKRING.
Du må tegne reiseforsikring, om du ikke har dette, i god tid før avreise. For de av dere som ikke har reiseforsikring, kan den bestilles gjennom TurRetur, Bryne. NB! Ved reise til USA er en slik forsikring helt nødvendig.

PRIS VED PÅMELDING INNEN 15. DESEMBER 2017:


Alternativ 1: 19.950 NOK pr person
Prisen inkluderer startkontingent i TCS New York marathon, transport til start, flyreise Oslo-New York t/r, overnatting i delt dbl.rom på Hotel Edison (80 meter fra Times Square) i 4 netter, samt reiseledelse.  

TILLEGG:
Hotel Hampton Inn Manhattan Times Square North: ca. 1000 NOK pr person ved overnatting 4 netter. Ekstradøgn utover 4 netter: ca. 1500 NOK pr person/døgn i dobbeltrom. Enkeltrom: ca. 1500 NOK pr døgn i tillegg. Middagscruise Hudson River, city tour med norsk guide, heldagstur Washington og 5 km mosjonsløp lørdag mm. LEDSAGERE Deltakere på turen som ikke deltar på maratonløpet får et fradrag på 6000 NOK fra grunnprisen.

DEPOSITUM/BETALING
Faktura på depositum på 5000 NOK blir sendt ut ved påmelding. Depositum 2 på 5000 NOK faktureres i juni og restbetaling er 25. august.

AVBESTILLINGSREGLER
Avbestilling etter 25. mars medfører tap av depositum. Avbestilling etter 25. juli refunderes 50 % av reisens kostnad, men ikke startlisens for løper. Avbestilling etter 25. august medfører tap av hele reisens kostnad.

PÅMELDING
Du kan melde deg på ved å sende en e-post til info@rogaland-marathon.no. Du får deretter tilsendt et svarskjema og faktura på depositum. Velkommen med din påmelding! Jens Kopland