BOOKINGSSYSTEM:

Vi jobber med å lansere en ny hjemmeside med nytt bookingsystem, og ønsker i mellomtiden at påmeldinger skjer via mailen: info@pwt.no

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

MOC TOUR 2018


MOC Tour 2018 går til blant annet Barcelona - Girona - Andorra (option) - Tarragona.
Vi har valgt riktigt bra hotell og årets MOC-Tour byr på kortere bussreiser på bra veier (lengste turen er Andorra-option men flotte veier med herlig natur gjør turen behageligere og spennende!) Det blir også litt mere skogs-orientering og litt lenger løyper totalt sett for den som ønsker dette.


Preliminært program:


15. februar torsdag:
Fly til Barcelona og transfer til Expo Hotel som ligger sentralt i byen nær jernbanestasjonen og mellom Camp Nou og La Rambla. Velkomstmiddag om kvelden.

16. februar fredag:
MOC Tour stage 1 ved det kjente berget Montserrat (30 min fra Barcelona). (Middle distance - forest) Tid for å besøke Camp Nou, hjemmearenaen til FC Barcelona med bland annet museum.

17. februar lørdag: MOC Tour stage 2; Montjuic, Olympic Mountain - Barcelona (Long distance-forest-park). Opplev La Rambla (hovedgaten i Barcelona) om ettermiddan!

18. februar søndag:
MOC Tour stage 3; Ciutat Vella- Sprint i Barcelona Old City. Etter premieutdelingen tilbake til hotellet for dusj og utsjekk og lunsj innen vi reiser videre mot Girona. Vi får en guidet tur gjennom Barcelona og ved den berømte basilikan Sagrada Familia innen vi kjører videre til vårt hotell i Girona, DoubleTree by Hilton. Her blir det typisk Catalansk "Welcome Dinner" ikveld!

19. februar mandag:
Vi reiser til Figueras etter frokost. Her kan du besøke Salvador Dali-museum eller se deg om i byen på egen hånd. Vi fortsetter til en av de mest besøkte og pittoreske småstedene ved havet der mange kjente kunstnerer skaffet inspirasjon; Cadaqués. Her blir det tid for egen lunsj og deretter reiser vi tilbake til Girona. Vi ger dere en fri kveld med mulighet til "stolpejakt" med o-kart i den flotte gamlebyen og her er det også masser av restauranter og barer.

20. februar tirsdag:
MOC Tour stage 4; Pals (middle/long forest) Her blir det flott skogsløp og etter det har vi lunsj på hotellet og fri ettermiddag/kveld i byen.

21. februar onsdag:
Fri dag med mulighet å besøke flere av attraksjonene i Girona, for eksempel den fantastiske katedralen.
Idag er det også ANDORRA som option i programmet. For dere som blir med på denne turen reiser vi etter tidlig frokost og med et par do-stopp til Andorra. Vi reiser gjennom spennende natur på bra veier. Framme i Andorra la Vella (hovedstaden) blir det selvklart et litet o-løp og det blir tid å vandre rundt i den spennende gamlebyen og i de mange butikkerne som selger mye til besøkere da det er "taxfree" sone her! Vi stopper i den koselige byen Berga på veien hjem og der blir det mat og drykk og mulighet å se seg om i gamlebyen. Her er det MOC Sprint camp under noen dager så vi kanskje treffer en del av alle eliteløpere som er med. Leder for MOC Sprint Camp er Emil Wingstedt som er verdens beste sprint-løpere gjennom tidene! Vi reiser tilbake til hotellet for siste kveld i Girona.

22. februar torsdag:
Vi reiser etter en rolig/lugn morgen til Tarragona der vi sjekker inn sentralt på Hotel SB Ciutat de Tarragona. Det arrangeres en o-prolog kort vei fra hotellet der det kan være godt å få til en løpe-tur i en fin park (middle-park). Vi har velkomst middag på hotellet i kveld.

23. februar fredag:
Fri formiddag og frem til 16-tiden. Du kan hente ut startnummer/info for MOC Championship på vårt hotell og se deg litt om i denne flotte byen. I kveld er det MOC Championship stage 1 i den koselige byen Montblanc og det er en natt-sprint så du trenger hodelykt/pannlampa. Mulighet å spise i Montblanc innen vi reiser tilbake til Tarragona men det er også mulig å få seg litt mat også seint i Tarragona.

24. februar lørdag:
MOC Championships stage 2: Prades (long distance-forest) Vi reiser en time fra Tarragona for denne dagens løp og målet er ved torget i Prades. I kveld blir det MOC-bankett som inngår i MOC Tour!

25. februar søndag:
Finalen i MOC Championships går i gamlebyen av Tarragona som en litt lenger sprint. Det blir premieutdeling og underhållning etter løpet. Det er veldig koselig rundt torget i gamlebyen så her blir det sikkert mange som spenderer ettermiddag og kveld.

26. februar mandag:
Etter frokost er det transfer til flyplassen i Barcelona (100km) og fly hjem.PRIS: 15.950,-

DEPOSITUM: 4000 NOK


INKLUDERT
Prisene inkluderer flyreise fra Oslo Gardermoen / Stockholm Arlanda / København Kastrup. Muligheter for tilslutning (mot ev. tillegg), all buss- transport under oppholdet, del i dbl.rom med frokost og annen mat som i program.

 

TILLEGG
Option Andorra 90 € inkludert bussreise fra Girona, o-løp og tid til shopping i dette taxfree-land, mat og o-promenad i Berga gamleby (sted der MOC Sprint Camp arrangeres 19-22FEB med eliteløpere fra mange nasjoner),
Enkeltrom (440 € for 11 netter), startkontingent 190 € (8 o-løp inkludert + "Stolpe-jakt") evt touristfee 40 € (inkluderer vin- og matsmaking med underholdning), ev. inngangsbilletter,  OBS! Vi i PWT Travel AS melder på alle våre deltakere til o-løpene så dere skal ikke melde på også direkte til PWT Italia!

 

MELD DEG PÅ REISE HER


Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!