BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

MARXA BERET 2018

 

PWT Travel AS inviterer for femte gang til skireise til det største spanske skirennet i Pyreneene.

Rennet heter Marxa Beret og arrangeres i klassisk stil søndag den 4. februar 2018 for 39.gang.


Vi flyr torsdag 01. februar om formiddagen fra Oslo, Gardermoen med ankomst Barcelona ved lunsjtid. Hjem igjen flyr vi mandag 5. februar om ettermiddagen fra Barcelona til Oslo
Det er ca. 315 km å kjøre fra Barcelona til den lille alpelandsbyen Vielha i Val d Aran. Det tar ca 5 timer å kjøre med buss med et par stopp og det er et flott landskap vi får oppleve langs store deler av denne busstur.


Vi legger opp til en overnatting i Barcelona fra torsdag til fredag, der det blir tid til sightseeing på torsdag ettermiddag. Vi bor sentralt på Expo Hotel Barcelona****. Barcelona er en av Europas mest interessante byer med alle de vakre byggverkene til arkitekt Antoni Gaudi (1852-1926) med blant annet, Familia Sagrada, Casa Mila, La Pedrera og den spesielle parken Güell. Det blir også tid til å besøke hovedgata La Rambla. Picasso-museet ligger også sentralt i byen og vi rekker kanskje å passere Barcelona FC kjente stadium Camp Nou.
Om kvelden har vi "velkomstmiddag" på hotellet og de er kjente for å servere mye god mat!

Etter frokost på fredag reiser vi til Pyreneene. Vi bor i det største tettstedet som er Vielha på Hotel Sol Melia Vielha****.
I Vielha finner du mange butikker, herlige tapas-barer og bra restauranter!
Det er ca 25 minutter å kjøre til skistadion fra Vielha.
Start og mål er på 1850 moh. Det er tre løypelengder; 10 km, 21 km eller 42 km. Laveste punkt på 42 km løypa er 1600 moh og høyeste punkt er 1900 moh.
Vi spiser middag på vårt hotell om kveldene og den bruker være delikat!

Lørdag etter frokost henter vi startnummer på vei til skiområdet på Beret-platåen. Vi forbereder oss med å teste deler av løypa. Rennet går i klassisk stil på søndagen med start kl. 10.00. Etter skirennet kanskje hotellets spa-avdeling frister...

Mandag etter tidlig frokost reiser vi til flyplassen i Barcelona, der vi har fly hjem om ettermiddagen. Det er mange som ønsker å gå skirenn på nye eksotiske plasser, så vær rask om du vil sikre deg plass. ette er helt klart en av våre mest prisgunstige turer og vi har begrenset med plasser.

PRIS: 7950 NOK Påmelding åpen for 2018!

INKLUDERT
Prisene inkluderer flyreise, all busstransport under oppholdet, del i dbl.rom på bra hoteller med frokost og 4 middager inkludert vin(1/4l) og vann. Reiselederservice fra PWT.

TILLEGG
Enkeltrom 1600 NOK, startkontingent og evt. frakt av skipose på flyet. Ev. flytilslutning fra andre flyplasser enn Oslo.


MELD DEG PÅ REISE HER!


Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!