BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

MARCIALONGA & TOBLACH-CORTINA 2018

PWT Travel AS inviterer til en ny og spennende reise med både Marcialonga og Toblach-Cortina 2018.
Ettersom Toblach-Cortina har blitt forskjøvet med en uke, til første uka i februar, er det nå muligheter for å kombinere dette skirennet med klassikeren Marcialonga.
Man har også muligheten til å være med på måneskinnsrennet Moonlight Classic, som går onsdag 31.1.

 

Torsdag 25.1 flyr vi til Venezia. Derfra kjører vi buss til Cavalese, Val di Fiemme.reiser onsdagsgjengen opp på Lavazepasset og trener der (1800 m.o.h). Torsdagsgjengen ankommer. Middag på hotellene om kvelden.

 

Fredag 26.1 reiser vi til vakre Seiser Alm, der vi nyter fantastiske skiløyper i storslagen natur. Etter middag på hotellene inviterer vi til dans og pubaften i Cavalese. Gratis inngang.

 

Lørdag 27.1 tester vi Marcialonga-sporene fra VM-stadion i Val di Fiemme. Du kan gå fra skistadion til Cavalese (ca. 10 km), eller du kan teste sporene i området rundt skistadion og ta bussen tilbake. Du vil også ha mulighet til å teste sporene ved starten i Moena hvis du heller ønsker det.

 

 

Søndag 28.1 arrangeres Marcialonga med sin herlige atmosfære. Du kan velge mellom 45 km, eller 70 km lang løype, begge i klassisk stil. I den lengste løypa passerer vi 13 landsbyer før vi er i mål. I siste bakken før mål har PWT smøre- og drikkestasjon sammen med Milslukern. Om kvelden samles vi tradisjonen tro til en velfortjent bankett etter middagen. Vi har leid pub Mardok i Cavalese. Der blir det variert og god dansemusikk.

 

Mandag 29.1 reiser vi til Castelrotto hvor vi bor på hotell ved torvet midt i gamlebyen. Her er frokost inkludert. Fra hotellet tar vi oss opp på Seiser Alm-platået hvor vi går på de flott skiløypene. Onsdag går Moonlight Classic, et måneskinnsrenn med fakkelbelysning. Det er 2 distanser, en flat 15 km og en mer kupért 30 km som går opp til et høyere platå omtrent 2000moh.

 

Torsdag 1.2 reiser vi til Cortina. Der bor vi på Hotel de la Poste som ligger langs gågata i sentrum, ca. 100 meter fra målgang på lørdagens renn i klassisk stil.

 

Fredag 2.2 har du valget mellom trening i løypetraseen, eller du kan være med opp på et høydeplatå (1800 moh), her er det også flotte langrennsløyper.

 

Lørdag er starten litt på utsiden av Toblach ved militærflyplassen. Vi kjører våre egne busser til start. På kvelden er det felles middag på hotellet, med premiering til beste kvinne og mann i reisefølget.

 

Søndag er det fristilsrennet på 30 km som går av stabelen. Fristilsrennet har start ved polobanen rett utenfor Cortina, og går i mål på langrennsstadioen i Toblach. Vi har egne busser til start, og egne returer tilbake til hotellet.

 

Mandag har vi retur fra Cortina til Venezia/München og fly hjem til Norden.

 

 

PRIS: 14.950 NOK

INKLUDERT
Prisene inkluderer flyreise, all busstransport under oppholdet, del i dbl.rom med måltider som beskrevet i programmet.

TILLEGG
Enkeltrom
startkontingenterSend epost til info@pwt.no for påmelding!Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!