BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

JIZERSKA PADESATKA 2018

PWT Travel AS inviterer til det tsjekkiske worldloppet Jizerska Padesatka. Det er vår 12:e reise til dette rennet. Jizerska arrangeres for 51:e gangen i 2018.På turen til Jizerska Padesatka får du en liten smak av Tsjekkias vakre hovedstad Praha og vi bor tre netter i VM-byen 2009, Liberec.

 


Fredag 16.2

Vi flyr fra Oslo Gardermoen til Praha om morgenen. Vi ordner også fly fra Stockholm og andre destinasjoner. Vi blir hentet med buss og kjører inn til Praha. Her blir det tid til lunsj, og deretter en byvandring forbi Hradcany-borgen, Karlsbrua og inn i gamlebyen med det koselige torvet.

Etter vandringen i Praha kjører vi til Liberec. Denne kjøreturen tar ca. 90 minutter og vi passerer blant annet Skodas enorme bilfabrikk. Vi henter ut startnummer ved ankomst Liberec og fortsetter deretter til hotellet i samme by for innsjekking og 3-retters middag om kvelden.

 

Lørdag 17.2

Frokost på hotellet, før vi drar til skistadion i Bedrichov for å teste sporene. Du kan også delta på den korte distansen på 25 km klassisk, som arrangeres lørdag. 
Ettermiddagen disponeres fritt til skismøring, shopping eller avslapping. 3-retters middag på hotellet om kvelden.

 

Søndag 18.2

I dag arrangeres det populære Jizerska Padesatka. Rennet går i klassisk stil og løypa er 50 km. Løypa går i en spennende løypetrasè i vakker natur. Det er ca. 20 minutter å kjøre fra hotellet til skistadion i Bedrichov, der bussen vår står parkert under rennet.

Etter at rennet er vel gjennomført, feirer vi innsatsen med en 4-retters jubileumsmiddag på hotellet.

 

Mandag 19.2

Mandag reiser vi fra hotellet etter frokost. Vi flyr fra Praha til Oslo om ettermiddagen.


 

PRIS: 6.750 NOK 

INKLUDERT

Prisene inkluderer flyreise, all busstransport under oppholdet, del i dbl.rom med halvpensjon og en lunsj i Praha samt reiselederservice.

TILLEGG

Enkeltrom 3 netter 1200,-NOK.
Startkontingent 50km sirka 650,-NOK innen 31.12.2017 og 25 km sirka 500,-NOK innen 31.12.2017.
Evt. tillegg for frakt av skipose på flyet.


MELD DEG PÅ REISE HER!Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!