BOOKINGSSYSTEM:

Vi jobber med å lansere en ny hjemmeside med nytt bookingsystem, og ønsker i mellomtiden at påmeldinger skjer via mailen: info@pwt.no

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

Five + Five 2018 Vasto

For påmelding, send inn skjema

 

 

http://pwt.no/?marcialonga-2017,312

Les mere om Five+Five 2018 gjennom å laste ned bulletin som ligger som link under!

Det er allerede mange som kjøpt flybilletter og for dere som flyr til Roma(FCO) den 29.september hjelper vi de som ikke tar ut leiebil å komme med lokalbuss som går til Vasto og stopper rett ved våre hotell. Dersom mange ankommer rundt samme tid til Fiumicino-flyplassen kan vi også ordne "egen PWT-buss" Vi skal ha en person på plass på Fiumicino for å hjelpe med transfer lørdagen 29.september og lørdagen 6.oktober. Vi hjelper selvsagt den som ønsker hjelp med transfer tilbake fra Vasto til Fiumicino-flyplassen lørdagen 6 og 13.oktober.
Det er også mulig å ta denne lokal-buss fra Roma også andre dager og vi hjelper dere med info om busstider.

Vi ber dere som ønsker å delta på Five+Five 2018 å fylle i skjema som du også finner på link under!
På Acquario-hotellet er det foruten de vanlige rommene en del mindre rom i de "residence" som ligger i området ved siden om selve hotellbygget og de passer bra dersom ungdommer ønsker å bo sammen og det herlige området rundt hotellet er rett utenfor døra med plen og pool-område. Excelsior har en "stjerne" mer, men har litt lenger til beachen(7-8 minutter promenad til egen beach).

Velkommen til uke 40 eller 41 (eller begge) med fantastiske beacher og et bra opplegg som passer både barnefamilier og godt voksne!
Vi tilpasser uken med o-løp som skal passe alle. Ikke langdistanse men de som trenger mere trening har masse muligheter. Vi ønsker å gi mere tid til bad og mere sosial tid med venner så derfor legger vi 2 løp samme dag og får då flere "fridager".
Området er også kjent for sin gode mat og Montepulciano-viner.
Vi har også allerede mange klare fra Sveits under disse ukene da de også har skoleferie.