BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

Kontoret har feriestengt fra 10.7 - 30.7
Telefoner blir ikke besvart i dette tidsrommet. God sommer!

DURMITOR ORIENTEERING CHALLENGE AUGUST 2017

Durmitor Orienteering Challenge 23-28AUG 2017

 

PWT ordner en 6-dagers reise til en fantastisk naturskjønn plass med 4 o-løp 24-27.august i Montenegro. (Mulighet å legge til noen dager ved Adriatic Sea på egen hånd innen/etter for de som ønsker)

 

Jens Kopland var her på befaring i 2014 og ble veldig begeistret i hele området og o-terrenget er noe av det beste man kan tenke seg. Nå er vi klare for å ta en gruppe dit i samband med South East European Orienteering Championships 2017.

 

Vi har klart å booke et veldig bra hotel i Zabljak og der skal vi bo hele perioden fra onsdag-mandag (5 netter).

 

Prel. program;


Dag 1; Onsdag, 23.august: Fly hjemmefra-Ankomst Dubrovnik airport (seinest ved 15-tiden), transfer til Zabljak  (180km). Mulig badestopp ved Cavtat (beach), Kroatia og Trebinje by (Bosnia) for en kortere pause.


Ankomst Zabljak, registrering, sjekk inn på hotellet og middag.

 

Dag 2; Torsdag, 24.august: -Formiddag, 1.  etappe, sprintdistanse.

 

 

Dag 3; Fredag, 25.august: - Formiddag, 2.  etappe, mellomdistanse.

 

Dag 4; Lørdag, 26.august: -Formiddag, 3.  etappe, langdistanse.

 

 

Dag 5; Søndag, 27.august: -Formiddag, 4. etappe, mellomdistanse. Premie seremoni.

 

 

Dag 6; Mandag  28.august: Frokost. Transfer til Dubrovnik airport via Herzeg Novi og kanskje tid for å bade i sjøen innen vi setter oss på fly hjem.

 

Vi kommer å legge opp til flere mulige aktiviteter disse dagene sammen med vår PWT-venn Zoran Milovanovic som også er hovedansvarlig for arrangementet. Det blir halvpensjon der det kan bli noen lunsj og andre dager middag på hotellets velrenommerte restaurant. En av lunsjene planlegges til en av de mest velbesøkte restaurantene i området da den ligger med flott utsikt på 1850 m.o.h. og serverer lokale spesialiteter! Vinproving og musikk er også noe som Zoran jobber med å få ordnet for oss. Crno Jezero (Black Lake) ligger 20-25 minutter promenade fra hotellet i nasjonalparken og er veldig populær for bading denne tiden på året.

 

 

 

Pris; 7.490,- NOK Fullt.
inkludert fly fra OSL/CPH/STO med halvpensjon og del i dobbeltrom på 4-stjernershotell, transfers fra Dubrovnik og til/fra skogsløpene og tilbake til flyplassen.

Tillegg for enkeltrom (1500,-NOK), startavgift etter 31.mars (700,- for 4 løp for voksne) SI-leie(100,-NOK), ev. tilslutningsfly, drikke til mat og måltider som ikke inngår.

Deposit på 4000;- og ev. startavgift betales i samband med påmelding.

Maks. 60plasser
MELD DEG PÅ REISE HER!

 

Kontaktperson; Jörgen Mårtensson jorgen@pwt.no