BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

DOLOMITENLAUF 2018

PWT Travel AS inviterer til Dolomitenlauf i Lienz i Østerrike.

 

Torsdag 18.1

Vi flyr torsdag morgen fra Oslo til München. Derfra kjører vi buss til Lienz. Her bor vi tre netter på hotell Sonne, som ligger ved torvet i sentrum av byen. Om kvelden møtes vi til felles middag på hotellet.

 

Fredag 19.1

Fredag morgen kjører vi opp til Obertilliach etter frokost. Her kan vi forberede oss til lørdagens renn ved å teste sporene og trene i den klassiske løypa. Etter middagen på hotellet om kvelden kan vi se på eliten i Dolomitensprinten. Sprinten arrangeres rett ved hotellet.

 

Lørdag 20.1

Lørdag morgen kjører vi egen buss til start i Obertilliach. Start og mål er ved skiskytterarenaen. Rennet er 42 km, men det arrangeres også en kortere variant på 21 km. På ettermiddagen kjører vi tilbake til hotellet. Om kvelden spiser vi felles middag på hotellet og feirer innsatsen.

 

Søndag 21.1

Etter frokost kan du delta på 60 km fristil, eller du kan teste de flotte alpinløypene i høyfjellet, eller slappe av i byen. Hvis snøforholdene tillater det er mål for rennet 100 meter fra hotellet. Skirennet blir ellers flyttet til Obertilliach på samme arena som lørdagsrennet. Etterpå drar vi til München, hvor vi overnatter på et hotell i sentrum.

Mandag 22.1

Frokost på hotellet før avreise til flyplassen.

 

Mer informasjon om flytider kommer ut så snart det er klart.

Har du spørsmål rundt denne turen? 
Send mail direkte til ansvarlig administrator for reisen - helge@pwt.no.

 

 

PRIS: 9.950 NOK


Prisen inkluderer flyreise t/r, alle busstransporter under oppholdet, del i dbl.rom med halvpensjon (frokost + middag) samt reiselederservice.

 

TILLEGG

Enkeltrom, startkontingent Dolomitenlauf, evt. tillegg for frakt av skipose på flyet.

 

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

Velkommen med din påmelding til PWT Travel!