BOOKINGSSYSTEM:

Vi jobber med å lansere en ny hjemmeside med nytt bookingsystem, og ønsker i mellomtiden at påmeldinger skjer via mailen: info@pwt.no

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

DEMINO SKIMARATHON 2018

PWT Travel inviterer til en ny reise til Demino skimarathon i Russland. Dette skirennet inngår i Worldloppet som et av 20 skirenn.
PWT hadde spennende reiser til Demino Skimarathon i mars 2013, 2014 og 2015. Vi har alle tre gangene blitt svært godt tatt imot i Rybinsk.
Etter Rybinsk legger vi to netter i Moskva som har mye spennende å tilby.

Vi reiser torsdag 01. mars med fly fra Oslo Gardermoen / Stockholm Arlanda alt. CPH til Moskva.

På flyplassen møter vi vår guide og buss-selskapet. Det er 310 km å kjøre til Rybinsk, der rennet arrangeres og der vi skal bo 3 netter.

I Rybinsk bor vi på et 4-stjerners hotell i sentrum. Frokost, lunsj og middag er inkludert fredag og frokost + middag lørdag samt frokost søndag. Det er sirka 20 minutter å kjøre til skistadion fra hotellet. Vi tester skisporene fredag 02. mars og planlegger en liten guidet tur i byen etter lunsj.

Lørdag 03. mars går hovedrennet som inngår i Worldloppet, det er 50 km fristil (det er også klassisk skispor oppkjørt ved siden). Vi ordner egen "PWT-bankett" om kvelden.

Søndag 04. mars etter frokost kjører vi til Moskva, der vi bor på hotell Novotel sentralt i byen i to netter. Det er gangavstand til blant annet Den røde plass. Etter innsjekk blir det fritid i Moskva.

Mandag 05. mars etter frokost blir det sightseeing og mer tid til å utforske denne spennende byen.

Tirsdag 06. mars vi flyr hjem om formiddagen og lander midt på dagen i OSL/ARN/CPH. OBS! Dersom noen ønsker kan du fly hjem om kvelden med ankomst rundt 21-tiden og få mer tid i Moskva på tirsdagen. Det er enkelt å ta seg til flyplassen da tunnelbane (to stasjoner) til jernbanestasjonen "Belaruskii Station" ligger rett ved hotellet. Fra Belaruski station er det airport express til flyplassen.

Det er to timer tidsforskjell mellom Skandinavia og Moskva i begynnelsen av mars.

Alle som reiser til Russland må ordne visum fra Den russiske ambassaden. OBS! Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemreisen.
PWT Travel AS vil fremskaffe nødvendige invitasjoner fra Russland.

 

 

Pris: 9.950,-NOK (+ tillegg for extra måltider og inngangsbilletter Moskva 600,-NOK)

OBS! Begrenset antall plasser, 40 personer.Fullt!

Prisen inkluderer flyreise fra OSL/ARN/CPH, overnatting på dobbeltrom/trippelrom med måltider som i program i Rybinsk, overnatting på dobbeltrom med frokostpensjon i Moskva, busstransport, sightseeing og reiseledelse.

 

Tillegg:
Visum , enkeltrom (3.000 NOK), startkontingent (sirka 300,-NOK i 2017), måltider som ikke er med i program og ev. frakt av skipose.

 

Viktig at alle som melder seg på er klar over kravet om visum ved innreise til Russland.

 

PÅMELDING HER

 

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

 

Velkommen med din påmelding til PWT Travel!