BOOKINGSSYSTEM:

Vi jobber med å lansere en ny hjemmeside med nytt bookingsystem, og ønsker i mellomtiden at påmeldinger skjer via mailen: info@pwt.no

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

CARIBBEAN CRUISE 2018

We are working on the program before/after the time we are cruising on Royal Clipper.
We will offer those interested to visit Cuba/Havanna for 6-7 days before Panama that we will arrive 23NOV as the cruise starts on 24NOV. We promise 2 o-races on Cuba but if you are interested in Marathon/halfmarathon/10km/5km they have the Havanna Marathon on third Sunday in November!
After arriving Montego Bay (on 04DEC) we will spend some days in beautiful Negril (1,5h. west Montego Bay) and we will fly back to Europe from Montego Bay on 08DEC. We plan 2 O-races on Jamaica. It is also possible to fly home from Jamaica at other dates.
Velkommen til vår fjerde cruise med Starclippers-familien! www.starclippers.com

Denne gangen går turen i en "ny" del av Karibia og vi skal bruke det største seilskipet som vi også hadde i 2008, Royal Clipper!

Vi seiler en rute som er spesialdesignet for oss fra Panama til Jamaica og vi har chartret hele skipet! En annen nyhet er at det er hele 10 dagers cruise (tidligere har vi hatt 7 dager) så det blir mer cruise-opplevelser og litt mindre stress. Det blir mer tid å nyte ombord på verdens største fullrigger!


Det er plass for maks 228 reiselystne på Royal Clipper. Det er allerede mange tidligere cruisegjester som har forespurt plass, så det blir sikkert kamp om lugarene. Alle som har vært med på Royal Clipper eller Star Flyer vet jo litt om disse fantastiske seilskipene med all den gode maten som vi kan nyte. Det blir også mange aktiviteter som orientering, bading og mulige utflukter på land for de som ønsker!

Denne delen av Karibia har ikke så mange besøkt tidligere men noen var med oss sist vi besøkte Panama City etter en tidligere cruise. Foruten opplevelsen ombord på Royal Clipper besøker vi fantastiske strender, får mulighet til snorkeling og dykking og vi lager selvklart noen små løpskart for de som ønsker å løpe o-løp! Er du sugen på en utflukt på noen av de plassene vi stopper på så blir det tilbud om dette i samarbeid med Star Clippers.

Vårt basisprogram for cruiset kommer vi fylle på etter hvert som vi får inn mer info om alle spennende plasser vi skal besøke og vi kommer også med info om utflukter/ekskursjoner som vi ordner sammen med Star Clippers-rederiet for å få til et bra program som passer også med o-løp der vi går i land.


Lørdag 24.nov.2018 er det dags; Vi kommer ombord på Royal Clipper om ettermiddan og den ligger ved Isla Flamenco i Panama City. Vi får litt tid å bli kjent med skipet innen velkomstmiddagen og i kveld blir det bare en kort transit under Bridge of Americas slik at vi får med det beste av Panama-kanalen i dagslys.
Etter første natt på Royal Clipper kan du glede deg til en spennende dag gjennom Panama-kanalen der vi etter å ha stoppet i Cristobal når det Karibiske havet!
Heretter fortsetter vi nordover og ankommer Starfish Beach på øya Bocas del Toro, Panama etter frokost neste dag. Her blir det et lenger stopp og vi finner flotte strender og kanskje noen fiskeby og kan nyte det siste av Panama. Det blir o-løp for de som ønsker litt ekstra gøy aktivitet!
Så fortsetter vi seilasen og har neste stopp i Nicaragua på Islas de Maiz (Corn Islands). Øya er 12,9km2 og her kommer du helt sikkert å kose deg! Det blir bading, o-løp, mer bading og sikkert noen som snorkler og andre som ser seg om eller blir med på ekskursjon!
Herfra har vi en fin seiltur videre og det er et nytt land vi nå skal besøke; Honduras med Coxen Hole på Roatan Island er kjent for sine tradisjonelle små fiskerbyer, regnskog og flotte sandstrender og øya er omgitt av verdens nest største korallrev med mange skipsvrak som lokker til seg de som snorkler og dykker! Selvklart o-løp også her!
Etter en dag i Honduras er det Guatemala som står for tur. Det er greit å slippe og sjekke ut og inn på nye steder da vi tar "hotellrommet" med oss til nye steder! Santo Tomás de Castilla er en viktig havneby i Guatemala og vi får muligheten til å få med oss en utflukt, et o-løp eller bare se oss om på egen hånd. Noen vil kanskje heller ta et par timer på soldekket eller i noen av skipets pooler...
Vi fortsetter til Belize. Det blir tollklarerings-stop om kvelden ved Punta Gorda, Belize og deretter seiler vi til Half Moon Caye, rett ved The Great Blue Hole (undersjøisk synkehull). Vi får noen timer å kose oss på denne plass med o-løp og bading, snorkling/dykking..
Ettersom vi allerede har besøkt mange av Mellom-Amerikas land heiser vi nå seil og sikter oss inn mot Cayman Islands!  George Town er hovedstad på Grand Cayman og disse øyer er kjent for flotte strender og taxfree shopping! Det blir ekskursjoner og o-løp også her innen vi heiser seil for siste kveld og natt ombord. Siste morgenen ombord Royal Clipper når vi Jamaica og Montego Bay. Etter frokost har vi "check out" og er ferdig med 10 dagers cruise.Vi legger også opp til et par dager (23-24.nov.) i forkant i Panama City og tre-fire dager (4-7/8.des.) fra da vi kommer i land på Jamaica etter cruiset. Dette er noe vi kommer tilbake til med mer info om i desember men for dere som er interesserte i dette ber vi deg krysse av for det når du melder deg på cruiset. Vi ønsker at alle som skal delta på cruiset uansett er i Panama City i god tid innen avreisen 24.november om ettermiddagen da det alltid er en risk for forsinkelser med fly, og vi kan ikke endre på avreisetiden!
I Panama city legger vi opp til litt sightseeing, fritid og et o-løp. På Jamaica blir det også selvklart et par o-løp på øya og litt mer bading og reggie-musikk innen vi flyr hjem til vinteren! Prisen for disse delene før- og etter cruiset kommer separat.
Vi hjelper den som blir med på dette med flybilletter men den som ønsker kan gjerne fikse det selv.

For påmelding til cruiset (online) trenger vi en del passinformasjon som; navn i pass, utstedt i, dato og siste gyldighetsdato. OBS! Det er viktig at passet er gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen.

Vi kan ikke love at du får den lugaren du helst ønsker ettersom det er førstemann til mølla.
På hjemmesiden til www.starclippers.com finner du link til deck plan for Royal Clipper under "Our fleet".

 

Gi gjerne noen alternativ på ønske av lugar og skriv hvem du deler med. Vi har noen få lugerer med plass til tre personer, men de fleste er for to. Dersom noen ønsker enkelt-lugar er det 200% av lugar-prisen. Noen lugarer har "fixed double bed" med de fleste kan gjøres til "twin-beds" dersom ønskelig.

 

Påmelding(online) er gyldig etter at depositum 10.000 NOK p.p er betalt via kort eller nettbank.
Depositum 2 på ytterligere 10.000 NOK faktureres for betaling 1. desember.
Depositum 3 (for de i cat. 1,2 , De Luxe og Owners) på ytterlige 10.000 NOK faktureres for betaling 15.mars.

Sluttbetaling faktureres for betaling seinest 1.september. Vi har spesielle reisevillkor for denne reisen da vi forplikter oss til store betalinger fra den dato vi bestilt denne charter og derfor er det flere depositumbetalinger og tidligere sluttbetaling.

OBS! Sjekk at du har en bra reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse som dekker ev. avbestilling innen reisen eller om du må avbryte reisen underveis. Du bør derfor ta personlig kontakt med din forsikringsbolag. Dette har fungert bra tidligere år for de som måtte avbestille.

Betalt depositum er ikke refunderbar og ved en eventuell avbestilling mindre enn 3 måneder innen avreisen må den reisende bruke sin egen reiseforsikring for den totale kostnaden.

 

Priser for Royal Clipper-cruise 24.november-04.desember 2018;
Owners Cabin (2st) € 5,900
De Luxe Suites (14st) € 5.400
Category 1 (2st) € 4,000 
Category 2 (38st) € 3,500 
Category 3 (32st) € 3,250  
Category 4 (16st) € 3,000
Category 5 (4st) € 2,750
Category 6 (6st) € 2,500 

Third Berth € 950

Alle må også betale; "Port charges" € 300 og "Gratuities" € 80.

Sluttbetaling seinest 1.september 2018

INKLUDERT
I prisen inngår på cruiset del i den lugar man får tildelt, helpensjon, underholdning ombord og alle vann-aktiviteter foruten scuba diving. Det er også sirka 120 personer i mannskapet til Royal Clipper med på cruiset for å se til at alt fungerer og vi har det bra!
PWT Travel har også med reiseledelse på hele turen.

TILLEGG
Ekskursjoner, o-løp, de dagene innen/etter cruiset som vi kommer med info om litt seinere, flybilletter (du kan booke selv eller dersom du ønsker gjør vi det)


MELD DEG PÅ REISE HER!

Reiseforsikring Sjekk at du har en bra reiseforsikring som dekker avbestilling, sykdom etc. Etter 23.august 2018 refunderes ikke noe annet enn evt. flyskatter ved avbestilling mindre enn tre månader innen avreisen.

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!